OM OSS

Katalysator Invest

Katalysator Invest AB (Include AB)

 

BESÖKSADRESS

ESKADERVÄGEN 18

183 54 Täby

Stockholms län

Visa på karta

UTDELNINGSADRESS

BOX 3034

183 03 Täby

Stockholms län

Om oss

 

Katalysator Invest drivs först och främst för att generera värde åt sina investerare. Vi tror dock att för att nå dit gäller det att ha roligt på vägen och att de investeringar vi gör, görs i bolag som delar våra värderingar kring affärsetik och socialt ansvar. Vi tror nämligen att bolag med en sund inställning till sina medmänniskor har större framgång i att skapa arbetsklimat som attraherar talanger och engagemang, vilket i slutändan gynnar Katalysator Invest som investerare.

 

Katalysator Invests grundläggande kriterier för en investering är:

 

  • Katalysators Invests kapital ska göra stor skillnad för verksamhetsutvecklingen
  • Bolaget ska vara entreprenörsdrivet
  • Bolaget ska verka inom etablerade affärsområden där vi har erfarenhet, specifik kunskap eller kontakter
  • Katalysator Invests ägarandel ska inte överstiga 50% initialt
  • Katalysator Invest ska genom sitt ägande kunna ge värdefull input och genom aktivt ägande bidra till strategisk utveckling
  • Katalysator Invest ska finnas representerat i bolagets styrelse
  • Bolaget behöver ha aktiv omsättning mellan 5 och 50 miljoner årligen

 

Mikael Eriksson

 

Mikael Eriksson är en sann entreprenör med många framgångsrika bolag inom en rad verksamhetsområden på meritlistan. Mikael är bland annat grundare och delägare i Tjänstelogik AB som levererar systemlösningar och verksamhetsstöd åt bland andra DHL, Fuji och LensWay. Mikael är en logisk problemlösare och, något så ovanligt som, en verksamhetsutvecklingsorienterad IT-person. Mikael är dessutom duktig på analys av finansiella processer och hittar lätt värdefulla samband och

förbättringspotentialer.

Oscar Tjärnberg

 

Oscar Tjärnberg har lång erfarenhet från att bygga bolag från grunden. Oscar är i grund och botten civilingenjör och hans erfarenhet från att vara med och bygga LensWay från ett litet bolag på tidigt 2000-tal till en av marknadens giganter 10 år senare är värdefull när det gäller att hjälpa bolag att växa på ett sunt sätt. Oscar jobbar till vardags som ansvarig för Telenors onlineförsäljning och har tidigare varit VD på Vincent Shoes.

Oskar Mühlbach

 

Oskar Mühlbach är civilingenjör i botten men är inriktad på de mer mjuka processerna som omgärdar de hårda - Marknadsföring, organisation och produktutveckling är något som Oskar har bred erfarenhet av, dels från egna företag och dels från bland annat LensWay där han under en lång tid var med och byggde förutsättningar för lönsam tillväxt. Oskar driver ett konsultbolag inom företagsutveckling men koncentrerar sina huvudsakliga krafter på att bygga Footway där han arbetar och är delägare.

Copyright © All Rights Reserved